SRA Transformer

SRA Transformer

De optimale keuze voor een slimme en snelle verwerking van uw bonnen en facturen


Onze zelflerende robot verwerkt facturen en bonnen automatisch en efficient tot journaalposten.

De SRA Transformer biedt een optimale aanpak voor uw financiële processen. Dit realiseren we met een nieuwe benadering en door repeterende, handmatige taken te automatiseren. Onze robot herkent, boekt bonnetjes en facturen en lettert deze automatisch af met de banktransacties, op precies dezelfde wijze als het vorige jaar.

Als er uitval is door bijvoorbeeld missende of onleesbare bonnetjes, dan worden deze eerst verwerkt door onze back-office in India. Indien er vragen overblijven, komen deze overzichtelijk in de klant portal terecht. Vragen over uitval kunnen ook worden doorgezet naar eindklanten. Zodra alle antwoorden binnen zijn, stuurt onze robot de afgeletterde transacties naar het gewenste boekhoudpakket. De robot wordt aangevuld door onze enthousiaste Nederlandse front-office. Zij helpen bij problemen of vragen.

Met de SRA Transformer wordt er gebruik gemaakt van de voordelen van automatisering, terwijl de communicatie van mens tot mens behouden blijft.Kijk ook wat SRA Finance voor uw bedrijf kan betekenen!

Of neem direct contact op

Scroll to Top